2014 hírek

A Magyar Majorette Szövetség által adományozott díjak

2014. December 3.

Oklevél.

Az elmúlt három év munkája alapján a Magyar Majorette Szövetség Mazsorett vezető szakmai díj Arany fokozatát adományozta Geisztné Gogolák Évának, valamint a Hébé Művészeti Iskola a Kiváló Mazsorett Együttes Arany fokozatát érdemelte ki.

Őszi verseny

2014. Nóvember 18.

Hagyományos, hogy a Magyar Majorette Szövetség minden ősszel nyílt szólóformációs bajnokságon szervez, változó helyszíneken

Művészeti iskola junior versenyzői ezen a hétvégén Rédén,a ,,Bakony” Szólóformációs Mazsorett Bajnokságon vettek részt. A versenyre körülbelül 120 fő érkezett az ország 15 településéről.

Tovább...

Galéria...

Nyílt modern – kortárs tánc órák a Hébében

2014. Október 21.

Szamosi Judit.

Szamosi Judit: táncpedagógus / táncművész / koreográfus vezetésével

A látogatható órák célja a testtudatosság fejlesztése, a test teljes átmozgatása változatos módon, a modern- és a kortárstánc technikák alkalmazásával

Tovább...

Európából Ostravába

2014. Szeptember 24.

A TOM Krokodyl-Ostrava Egyesület rendezte meg az " I. Nemzetközi Találkozót fiatal mazsorett edzők részére".

Az IMA tagországainak ajánlottak részvételi lehetőséget, asszisztensek jelentkezését várták 16-26 éves korig.

Gyermekek Világnapja

2014. Szeptember 24.

Szeptember 21. -én Oroszlányon a „Gyermekek világnapján” felléptek táncosaink nagy sikert aratva. Két miniformációval, egy szólóval, és egy duóval kápráztatták el közönséget. Köszönjük szépen a meghívást Nagyné Grottfried Csillának. :)

Galéria

Kitüntetés

2014. Szeptember 12.

Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Oroszlányért” vésetű aranygyűrű kitüntetést adományozott Geisztné Gogolák Éva részére a város fejlődése és felemelkedése érdekében kifejtett tevékenységéért.

Szívből gratulálunk neki!

Európa- Világbajnok a Hébé!

2014. Szeptember 11.

A Hébé Művészeti Iskola 36 növendéke nemrég utazott el az év legnívósabb versenyére: a XI. IMA - Európa Bajnokságra és a kapcsolódó I. MWF Világbajnokságra, amit a Magyar Majorette Szövetség - Tatabánya után, az idén Horvátországban, Porecben rendezett meg, augusztus 28-tól 31-ig.

Tovább...

Galéria

XIV. Magyar Mazsorett Bajnokság

2014. Júius 16.

A XIV. Magyar Mazsorett Bajnokságot rendezte meg a Magyar Mazsorett Szövetség Móron! A három napig tartó rendezvényen összesen 662 versenyző, 250 produkcióval mérte össze tudását. Köztük a Geisztné Gogolák Éva vezette Hébé Alapfokú Művészeti Iskola is.

Tovább...

„A" kategóriás Mazsorettverseny, Püspökladány.

2014. Március 24.

Az idei év első versenye az „A" kategóriás Mazsorettversenyt Püspökladányban rendezték meg! A Hébé Művészeti Iskola növendékei kilenc fővel négy produkcióval képviselték városukat és iskolájukat! 22 csapat és 470 versenyző között Göböly Panna junior baton szóló bronzérmet, Greinwald Lotti Aischa cadet pompon szóló aranyérmet, Pap Zsófia senior baton szóló aranyérmet és a Hébé Tánccsoport ( Bakó Lili, Fedor Réka, Fülöp Boglárka, Károlyi Zsófia, Kovács Boglárka, Pap Zsófia , Zsédely Lilla) pedig Kiemelt Arany Minősítést nyert!

Gratulálunk a versenyzőknek további szép eredményeket kívánunk nekik!

Galéria

Magyar Mazsorett Szövetség által szervezett twirling továbbképzés

2014. Február 24.

A Hébé Alapfokú Művészeti Iskola hét növendéke a hétvégét Debrecenben töltötték a Magyar Mazsorett Szövetség által szervezett twirling továbbképzésen. Sok új elemmel és inspirációval tértek haza.

Nemzetközi Mazsorett Fesztivál

2014. Február 19.

Fedor Réka és Pap Zsófia képviselte a Hébé Művészeti Iskolát és a Magyar Mazsorett Szövetséget a 2013. június 1-2.-án, az Opatija-ban (HR) a Horvát Nemzeti Bajnoksághoz kapcsolt Nemzetközi Mazsorett Fesztiválon.

Eredmények:
Pap Zsófia mind a solo pompon senior, mind a solo baton senior versenyt megnyerte, a duójuk szintén első helyezést ért el.

Galéria

Dunaföldvár Országos nyílt Mazsorettverseny. 2013.

2014. Február 19.

2013. március 23-án Dunaföldváron, az "A" kategóriás Országos Mazsorettversenyre a Hébé Művészeti Iskola növendékei öt produkcióval neveztek. 18 település 300 versenyzője között Göböly Panna junior BAt szóló aranyérmet, Pap Zsófia senior BAT szóló aranyérmet, a Burai Hanna- Németh Viktória- Ujvári Nóra cadet POM trió aranyérmet, Péter Fanni- Salzmann Daniela cadet POM duó ezüstérmet, Zsédely Lilla- Fülöp Boglárka senior POM duó ezüst minősítést kapott, a Hébé Tánccsoport senior FLAG miniformáció ezüstérmet nyert.

Galéria

Eredmények

Aranyeső a Magyar Mazsorett Bajnokságon

2014. Február 19.

A Magyar Majorette Szövetség Békés megyében, Orosházán rendezte meg a XIII. Magyar Mazsorett Bajnokságot. Huszonnyolc település mazsorettjei érkeztek Orosházára, 310 produkció került bemutatásra, közel hétszáz mazsorett -táncos vett részt az országos megmérettetésen. A Hébé Művészeti Iskola 19 produkcióval nevezett a versenyre, ahol minden táncuk pontszerző helyen végzett.

11 Magyar Bajnoki címmel, 3 ezüstéremmel, 1 bronzéremmel és 4 ötödik helyezéssel tértek haza.

Galéria...

Tata Öreg-tavi Nagy Halászat

2014. Február 19.

2013. október 18.-án 18 növendékünk lépett fel Tatán az Öreg- tavi Nagy Halászat rendezvényen.

Képek...

Oroszlány Falu - Hagyományőrző Egyesület programsorozata

2014. Február 19.

2013. szeptember 29.-én vasárnap a Falu- Hagyományőrző Egyesülete által megrendezett "Itthon vagy.." című programsorozatán léptek fel a Hébé Művészeti Iskola növendékei.

Támogassa a Hébét 2014-ben is!

2014. Február 5.

Tisztelt Támogatónk! Kedves Szülők!

A Hébé Művészeti Iskola célja- az alaptevékenységként megfogalmazottakon túl- a növendékeink testi- lelki harmónikus fejlődésének elősegítése, a fellépő csoportok és a versenyzők, a kiemelkedő tehetségek különórákon való képzésének támogatása, továbbá fiatal tanáraink, oktatóink szakmai és tudományos fejlődésének segítése.

Tovább...

60 éves Oroszlány

2014. Február 2.

A „60 éves Oroszlány” rendezvénysorozat nyitó ünnepségén léptek fel a Hébé Művészeti Iskola növendékei.Az Oroszlány település történelméhez kapcsolható címerek, jelképek jelentek meg az előadáson használt zászlókon.

Galéria

Oroszlány Kultúra Nap

2014. Január 29.

Nagy sikert arattak tanítványaink január 22. -én Oroszlányban a Kultúra Napján, a Kölcsey Ferenc Művelődési Központban!

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Magyar Majorette SzvetsgKözzététel

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Az Ă–n cĂ©gĂ©nek helye. Kattints Ă©s fedezd fel. Oroszlllny SzolggÃltattà Zrt Szent GrrÃl Patika

Szponzorok

Bounce and Twirl Egyesülett.

A Hébé Művészeti Iskola létrehozásához és fenntartásához 2006. május 07-én Egyesületünk létrehozta a Hébé Alapítványt. A jelenleg is érvényes törvényi szabályozás alapfokú művészeti iskolában 6 éves kor felett támogatja az oktatást. Egyesületünk kereteiben a 6 évesnél fiatalabb gyermekek előképzését végezzük azonos szakmai háttérrel.