Aktuális Moderntánc hírek

Makó, 10. Magyar Mazsorett Bajnokság (Május 22-23). 2010.

2010. Március 29., Hétfő

A bajnokságon részt vesz a Jázmin csoport a "Dudu nem segít semmit " című show produkcióval és az Ariel csoport egy zászlós mini mix formációval.


Púchov, Szlovákia Nemzetközi IMA-bíróképzés. Március 6.

2010. Március 29., Hétfő

Magyarországon 2010-ben  10 mazsorett- bírói vizsgát tett tanár  van.

A nemzetközi képzésen négy MMSZ- bíró képviselte Magyarországot: Geisztné Gogolák Éva ( Oroszlány), Kiszliné Kristofics Szilvia ( Dunaföldvár), Mezeiné Szegedi Erzsébet ( Mezőberény), Szurominé Balogh Adrienn ( Debrecen). Hébés tanárnőnk a legjobb eredménnyel szerzett nemzetközi IMA-bíró képesítést.

A kapcsolódó nemzetközi elnökségi értekezleten 12 ország képviselői egyeztették az augusztusi Mazsorett Európabajnokság kritériumait.


TOSZ ifj elődöntő. Február 27.

2010. Március 29., Hétfő

Geisztné Gogolák Éva felkérést kapott a zsürizésre, a Hébé csoport ezért nem versenyzett.


Veresegyháza. Január 18.

2010. Március 29., Hétfő

Iskolánk négy növendéke vett részt (Szűcs Kamilla, Szűcs Alexandra, Pap Zsófia és Fedor Réka) a Magyar Majorette Szövetség által szervezett nemzetközi továbbképzésen Veresegyházon, ahol három szintre bontva kiváló twirling oktatóktól tanulhatták el az új elemeket és kombinációkat.

Geisztné Gogolák Éva kettős funkcióban, a szövetség elnökeként és a koreeográfia- koreológia elméleti szeminárium, illetve a színpadi charleston gyakorlati óra tanáraként vett részt a kétnapos rendezvényen.


IDF Magyar Bajnokság és VB Kvalifikációs verseny

2010. Január 31., Vasárnap

32 intézmény 1200 versenyzője vett részt a január 30-31-én megrendezett IDF Magyar Bajnokság és VB Kvalifikációs versenyen Nagykanizsán. A Hébé Művészeti Iskola moderntánc tanszaka ismét remekelt.

Az eredményeket és a galériát megtekinthetik itt!


Nyílt órák

2010. Január 20., Hétfő

Szeretnénk értesíteni a kedves szülőket, hogy iskolánk nyílt órákat tart. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Az órák időpontjait megtekinthetik itt!


A Hébé Tánccsoport támogatói:

Magyar Majorette SzvetsgKözzététel

A Hébé Tánccsoport támogatói:

AGO Design Az Ön cégének helye. Kattints és fedezd fel. Az Ön cégének helye. Kattints és fedezd fel.

Szponzorok

Bounce and Twirl Egyesülett.

A Hébé Művészeti Iskola létrehozásához és fenntartásához 2006. május 07-én Egyesületünk létrehozta a Hébé Alapítványt. A jelenleg is érvényes törvényi szabályozás alapfokú művészeti iskolában 6 éves kor felett támogatja az oktatást. Egyesületünk kereteiben a 6 évesnél fiatalabb gyermekek előképzését végezzük azonos szakmai háttérrel.