Szponzorok Szponzorok


Örömmel tájékoztatjuk, hogy ezévben ismét a Hébé képviselheti Oroszlányt és Magyarországot a világbajnokságon.
2009-ben támogatóink segítségével a Hébé Tánccsoport hat tagja Barcelonában állhatott fel a dobogó második fokára. Eredményükre, kitartásukra méltán lehet büszke az egész város, a megye és az ország!

2010-ben iskolánk még nagyobb feladatra vállalkozott, mind a négy korosztályban, kilenc produkcióval vett részt január 30-án a Magyar Bajnokságon. Minden gyermek kiválóan szerepelt, kilenc dobogós helyezést, ebből öt magyar bajnoki címet szereztek.

26 bajnok növendékünk eljuttatása és versenyeztetése a Nagykanizsa-Zalakaros által rendezett világverseny 5 napján igen nehéz feladatot ró a szülőkre és az iskolánkra, ezért segítséget kérünk és várunk bármely cégtől aki szponzorálni tudna bennünket, vagy magánszemélyektől akik kapcsolatfelvétel.

A nevezési és regisztrációs díj, az útiköltség, a szállás, az étkezés szerény körülmények között, a minimumra tervezve is kb. 850.000.- Ft.
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen alapítványunkat és ezen keresztül a Hébé Művészeti Iskola növendékeinek világbajnokságon való részvételét támogatásban részesíteni!

Mit ajánlunk fel nagylelkű támogatásáért?

Ajánlat magyarázat.Minden szponzor aki legalább 50,000 Ft-tal támogatja az alapítványt az alábbi lehetőségeket kapja:

  • az ön cége logojának véletlenszerü megjelenése minden oldalon
  • a logo kiválasztásával ugrás a saját cég adatlapjára
  • ahol a cég címe, telefon számai és fax számai szerepelhetnek
  • e-mail és web link a cég meglévő honlapjához
  • cég bemutatása akár 1.000 karakter és 4 kép felhasználásával

A Hébé Tánccsoport támogatói:

Magyar Majorette SzvetsgKözzététel

A Hébé Tánccsoport támogatói:

AGO Design Az Ă–n cĂ©gĂ©nek helye. Kattints Ă©s fedezd fel. Szent GrrÃl Patika

Szponzorok

Bounce and Twirl Egyesülett.

A Hébé Művészeti Iskola létrehozásához és fenntartásához 2006. május 07-én Egyesületünk létrehozta a Hébé Alapítványt. A jelenleg is érvényes törvényi szabályozás alapfokú művészeti iskolában 6 éves kor felett támogatja az oktatást. Egyesületünk kereteiben a 6 évesnél fiatalabb gyermekek előképzését végezzük azonos szakmai háttérrel.